Аерография - Аерография
АЕРОГРАФИЯТА ДАВА НЕВЕРОЯТНИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ИЗЯВА НА ХУДОЖНИКА. ЗА ХУДОЖНИЦИ, КОИТО ДО СЕГА СА ПОЛЗВАЛИ САМО ТРАДИЦИОННИ МЕТОДИ РИСУВАЙКИ СВОИТЕ КАРТИНИ, РИСУВАНЕТО С АЕРОГРАФ Е НОВО ИЗЖИВЯВАНЕ. ТО ОТКРИВА НОВИ ХОРИЗОНТИ И ВЪЗМОЖНОСТИ ДА ИЗРАЗЯТ СВОИТЕ ИДЕИ. АЕРОГРАФЪТ - "ВЪЗДУШНА ЧЕТКА" Е ИНСТРУМЕНТ, С КОЙТО СЕ РАЗПРЪСКВА МНОГО ФИННО БОЯ С ПОМОЩТА НА ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ. ТОВА ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПЛАВНО ПРЕЛИВАНЕ НА ЦВЕТОВЕТЕ. В АЕРОГРАФИЯТА ИМА РАЗЛИЧНИ ТЕХНИКИ,  НЯКОИ ОТ ТЯХ ИЗИСКВАТ ДОСТА ВРЕМЕ ЗА ОВЛАДЯВАНЕ.
Пръскането на боята с аерограф и въздуха, може да се регулира на някои модели аерографи, така наречените двойнодействащи аерографи. В България рисуването с аерограф не е така известно, но изкуството аерография става все по-разпространено. То е приложимо върху – стени , автомобили, клатушки, мотори, каски, китари. За всеки художник е истинско предизвикателство да работи с аерограф.
АВТОМОБИЛИ...
СТЕНИ рису...
КОМПЮТРИ р...
МОТОРИ рис...
КАСКИ рису...
ДРЕХИ рису...
ДРУГИ рису...
 
Екранен номер 
 
 
Powered by Phoca Gallery
Facebook Image

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google."Научете повече".

С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки"

Изработка на уеб сайтове